Logo Header Logo Header

Contactformulier

Gelieve uw naam in te geven
Invalid Input

OPGELET: gebruik dit formulier enkel voor niet-dringende interventies. Bij dringende interventies, gelieve ons te contacteren op 053/41.71.72

Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Adres waar de interventie dient te gebeuren:
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Selecteer minstens één item
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Wenst u graag een grondige uitleg te geven of een bijlage toe te voegen? Dan kan u ons voor uw algemene vraag ook contacteren op info@cobra-technology.be, of door te antwoorden op het bevestigingsmailtje van dit formulier!
Wenst u graag een grondige uitleg te geven of een bijlage toe te voegen? Dan kan u ons voor uw offertevraag ook contacteren op sales@cobra-technology.be, of door te antwoorden op het bevestigingsmailtje van dit formulier!
Wenst u graag een grondige uitleg te geven of een bijlage toe te voegen? Dan kan u ons voor uw vraag met betrekking tot uw factuur ook contacteren op facturatie@cobra-technology.be, of door te antwoorden op het bevestigingsmailtje van dit formulier!
Wenst u graag een grondige uitleg te geven of een bijlage toe te voegen? Dan kan u ons voor uw vraag tot interventie ook contacteren op interventie@cobra-technology.be, of door te antwoorden op het bevestigingsmailtje van dit formulier!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Contact

Evenbroekveld 9

9420 Erpe-Mere

Tel: 053/41.71.72

Fax: 053/41.71.74

Mail: info@cobra-technology.be

Wettelijke Info

IBZ-erkenning:
20 1455 03

Certifiëring:
INCERT B - 1655/a

Ondernemingsnummer:
BE0877.775.566