Logo Header Logo Header

Uw beveiligingsfirma in Oost-Vlaanderen

Actief in 5 domeinen

In 2007 richtte Hans Rottiers de beveiligingsfirma Cobra Technology op. Het bedrijf is gevestigd in Evenbroekveld 9, Erpe-Mere. Cobra Technology is gespecialiseerd in 5 domeinen: inbraakbeveiliging, branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en medische security.

Hans Rottiers: “Deze activiteiten vullen elkaar evenwel aan. We leggen als beveiligingsfirma vooral de nadruk op systeemintegratie. We stemmen de verschillende systemen op elkaar af, wat zorgt voor een grotere efficiëntie. We bieden zowel aan bedrijven als particulieren een oplossing op maat, in functie van de specifieke behoeften van de klant. We proberen steeds concept- en projectspecifiek te werken.”

Uw gecertificeerde beveiligingsfirma

Cobra Technology is erkend door INCERT en werkt volgens de strengste richtlijnen van Bosec en ISO. Hans Rottiers: “In de beveiligingssector primeren kwaliteit en service op de prijs. Onze kwaliteitscertificaten bewijzen dat we de grootste aandacht besteden aan kwaliteit.”

Partnership

Uiteraard hecht Cobra Technology ook veel belang aan een uitstekende service. Hans Rottiers: “We willen met elke klant een vertrouwensrelatie op lange termijn uitbouwen, waarbij persoonlijk contact centraal staat. Zo kunnen we iedereen klantgericht en individueel helpen.”

Wilt u Cobra Technology ook als uw beveiligingsfirma? Contacteer ons gerust, we zijn u graag van dienst.

Contact

Evenbroekveld 9

9420 Erpe-Mere

Tel: 053/41.71.72

Fax: 053/41.71.74

Mail: info@cobra-technology.be

Wettelijke Info

IBZ-erkenning:
20 1455 03

Certifiëring:
INCERT B - 1655/a

Ondernemingsnummer:
BE0877.775.566