Logo Header Logo Header

Volledige systeemintegratie van uw beveiligingsinstallatie

Installatie

Wanneer u uw beveiligingsinstallatie aankoopt bij Cobra Technology staan wij uiteraard ook in voor de plaatsing en aansluiting van uw systeem. Na de installatie programmeren we het systeem en testen we het ook uitvoerig, zodat het volledig aan de beveiligingseisen voldoet. We staan met andere woorden in voor de volledige systeemintegratie van uw beveiligingsinstallatie.

Als alles goed aangesloten is en werkt, krijgt u van ons een uitgebreide uitleg en overlopen we samen met u de verschillende functies. U beschikt ook over een gebruikershandleiding. Heeft u hierna toch nog vragen over de beveiligingsinstallatie zelf of over de systeemintegratie, dan kunt u steeds bij ons terecht.

Interventies en herstellingen

Onze servicetechniekers staan 24/24 tot uw dienst. Laat uw beveiligingsinstallatie het toch afweten, dan sturen we onze techniekers zo snel mogelijk naar u toe. Uw veiligheid komt voor ons op de eerste plaats.

Onderhoud

We komen elk jaar langs om uw installatie te controleren en te testen. Ook de batterijen waarop de beveiligingssystemen werken, worden elk jaar door ons gecontroleerd. Daarnaast kunt u bij ons vrijblijvend een servicecontract afsluiten, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn volgens de voorwaarden van het contract.

Overname bestaand systeem

Heeft u een bestaand systeem, dan kunnen wij dit overnemen en opnemen in ons servicecontract. We onderhouden, controleren en testen uw systeem dan ook elk jaar.

Wilt u graag extra informatie over onze diensten of de systeemintegratie van uw beveiligingssysteem, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Evenbroekveld 9

9420 Erpe-Mere

Tel: 053/41.71.72

Fax: 053/41.71.74

Mail: info@cobra-technology.be

Wettelijke Info

Certifiëring:
INCERT B - 1655/a
INCERT Logo Intrusion Big

BTW nummer:
BE0877.775.566

Vergunde onderneming
voor alarm- en camerasystemen
KBO: 0877.775.566